Brøytestikker

Vi kan brøytestikker - ta kontakt med oss for gode råd

Vi leverer alt av brøytestikker i plast- og bambus. Gjennom 20 år har vi opparbeidet en spesialkompetanse på fagområdet. Ta kontakt med oss for å finne de produktene som passer deres behov.

Vi tilbyr ulike typer refleks. Bildet viser 5 og 10 cm klasse 1 refleks øverst, samt 5 og 10 cm klasse 2 refleks nederst.

Vi har også andre typer spesialrefleks.

Kjell Anders Vaaler
Tlf: 958 22 725

Thor Arnstein Berg
Tlf: 959 81 173

Våler Vekst kan levere plast- og bambusbrøytestikker med eller uten refleks. Vi leverer forskjellige lengder og tykkelser, samt ulike typer refleks i forskjellige bredder. Vi leverer over 2 millioner brøytestikker i året til entrepenører, kommuner og privatpersoner. Med dette er vi med å sikre vintervedlikeholdet på over 40000 kilometer med veg.
Vi velger selv ut og importerer bambus direkte fra vår leverandør i Kina, og kan derfor ha konkurransedyktige priser. Med over 20 års erfaring med leveranse av brøytestikker har vi utviklet kvalitetssikringssystemer på plastlegeringer, konkrete kvalitetsspesifikasjoner på bambus og refleksprodukter, samt at vi leverer til avtalt tid og sted via våre gode logistikkløsninger. I vårt eget testlaboratorium sikrer vi kvaliteten på våre produkter.

Spør oss om brøytestikker

Send din henvendelse til oss her